ADPP Teacher Training College i Cacheu

ADPP Teacher Training College i Cacheu tar sikte på å øke antallet og kvaliteten på dyktige grunnskolelærere i landlige områder, ved hjelp av et treårig lærerutdanningsprogram som er godkjent av Utdanningsdepartementet i Guinea-Bissau.

Utdanningsprogrammet tar for seg forskjellige elementer som inkluderer: Studier av pensum, internasjonale og nasjonale reiser i Guinea-Bissau, aksjonsforskning, kortsiktig og langsiktig praksis i grunnskoler og et dynamisk samarbeid med lokalsamfunnet. Prosjektet bidrar til utdanning av høy kvalitet med et program som holder barna i skolen, promoterer likestilling mellom kjønnene, skaper bedre leveforhold, samfunnsutvikling og muligheter for de unge for å fortsette høyere utdanning.

Høyskolen fortsetter å spille en viktig rolle i å bidra til utdanningssystemet i Guinea-Bissau ved å trene kvalifiserte grunnskolelærere som er forpliktet til utviklingsarbeid og klare til å samarbeide med lokalsamfunnene på landsbygda.
Siden starten på høgskolen i 2012 har totalt 165 lærere blitt uteksaminert til dags dato, og de fleste av dem er ansatt av regjeringen for å undervise i offentlige skolene.

i begynnelsen av 2020 hadde høgskolen en god start med totalt 82 lærere i opplæring; team 2018 med 35 studenter og team 2019 med 47 studenter.
På grunn av COVID 19 nedstengning ble høgskolen stengt fra mars 2020 til september 2020, og studentene var hjemme.

Under nedstegningen tilpasset høgskolen programmet og opprettet en plattform med oppgaver som kunne gå hånd i hånd med den faktiske situasjonen for å gi studentene tilgang til og laste ned oppgavene hjemme. Ved hjelp av dette fortsatte høgskolen å gjennomføre vellykkede leksjoner med studentene.

 

FLERE NYHETER

Her kan du lese de siste nyhetene fra UFF Norge og våre samarbeidspartnere

 

UFF sorteringsanlegg – Arctex

UFF sorteringsanlegg – Arctex

    UFF sorteringsanlegg - Arctex“Vi forsikrer at alle donerte tekstiler og sko lever videre på en relevant måte:Sorteringssenteret ble grunnlagt i oktober 2023 og er det siste tilskuddet til UFFs familie av prosjekter. Sorteringssenteret holder til i Bodø...

International Day of Education

International Day of Education

    International Day of Education"Changing Course, Transforming Education"24 Januar markerer vi International Day of Education.Temaet for dette året er "Changing Course, Transforming Education", med fokus på behovet for å legge til rette for tilgang til...

TCE Namibia

TCE Namibia

    TCE NamibiaMed en HIV-prevalens på 12,6% i befolkningen jobber DAPP aktivt mot elimineringen av sykdommen.Development Aid from People to People(DAPP) Namibias TCE-program har en unik og systematisk tilnærming mot HIV / AIDS blant landlige...

STØTT VÅRT BISTANDSARBEID

 

valgfritt beløp til

541537

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge

Adresse: Lindebergvegen 1, N-2016 FROGNER Telefon: +47 63 92 89 80
Vakttelefon: +47 918 11 089
E-post: post@uffnorge.org
Org.nr. 981 054 776

 

Medlem av Humana People to People

UFF er medlem av bistandsnettverket
Humana People to People
www.humana.org

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen

Kontonummer for private bidrag: 9049.10.79206
Vipps: 541537