Årskonferansen 2021

Gjenvinnere – Vi kaster ikke bort fremtiden

9.juni gikk årskonferansen 2021 for avfallsbransjen av stabelen. I år foregikk konferansen digitalt pga restriksjoner knyttet til Covid-19. UFF hadde en online stand hvor man kunne se filmer, lese rapporter og undersøkelser fra vårt arbeid, og lære mer om hva UFF gjør i Norge.

Årets tema er: Gjenvinnere – Vi kaster ikke bort fremtiden.
Temaet reflekterer på det faktum at avfall ikke lenger er avfall, men ressurser og materialer vi bruker om igjen eller gjenvinner til nye produkter. For UFF betyr dette at vi forlenger vi levetiden til klær sko og tekstiler samtidig som vi også bidrar til en lysere fremtid for verdens fattigste.

Deltakerne på årets konferanse fikk først bli med ut på tur i Oslo-området og besøkte både et kommunalt avfallsmottak og et mottak for næringsavfall, samt et energigjenvinningsanlegg.

Deretter var det tid for bransjens første digitale utstilling med 26 godt forberedte utstillere som både avholdt møter, snurret film, hadde konkurranser og delte informasjon på ulike plattformer.

Videre var det diskusjon og innlegg om næringspolitikk og fremtidsutsikter på hovedscenen, før det hele ble avsluttet med prisutdeling.

Vi ønsker å takke for denne gang, så gleder vi oss til årskonferansen 2022 da vi kan møtes ansikt til ansikt med de andre aktørene innenfor bransjen.

FLERE NYHETER

Her kan du lese de siste nyhetene fra UFF Norge og våre samarbeidspartnere

 

UFF sorteringsanlegg – Arctex

UFF sorteringsanlegg – Arctex

    UFF sorteringsanlegg - Arctex“Vi forsikrer at alle donerte tekstiler og sko lever videre på en relevant måte:Sorteringssenteret ble grunnlagt i oktober 2023 og er det siste tilskuddet til UFFs familie av prosjekter. Sorteringssenteret holder til i Bodø...

International Day of Education

International Day of Education

    International Day of Education"Changing Course, Transforming Education"24 Januar markerer vi International Day of Education.Temaet for dette året er "Changing Course, Transforming Education", med fokus på behovet for å legge til rette for tilgang til...

World teachers day

World teachers day

    World teachers dayGode lærere er hjørnesteinen i et godt samfunn.Lørdag 5. Oktober markerer vi World Teachers day, for å hylle den innsatsen lærere gjør for samfunnet. En god lærer har en av verdens viktigste jobber når det gjelder utvikling i samfunn og...

STØTT VÅRT BISTANDSARBEID

 

valgfritt beløp til

541537

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge

Adresse: Lindebergvegen 1, N-2016 FROGNER Telefon: +47 63 92 89 80
Vakttelefon: +47 918 11 089
E-post: post@uffnorge.org
Org.nr. 981 054 776

 

Medlem av Humana People to People

UFF er medlem av bistandsnettverket
Humana People to People
www.humana.org

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen

Kontonummer for private bidrag: 9049.10.79206
Vipps: 541537