Årskonferansen 2021

Gjenvinnere – Vi kaster ikke bort fremtiden

9.juni gikk årskonferansen 2021 for avfallsbransjen av stabelen. I år foregikk konferansen digitalt pga restriksjoner knyttet til Covid-19. UFF hadde en online stand hvor man kunne se filmer, lese rapporter og undersøkelser fra vårt arbeid, og lære mer om hva UFF gjør i Norge.

Årets tema er: Gjenvinnere – Vi kaster ikke bort fremtiden.
Temaet reflekterer på det faktum at avfall ikke lenger er avfall, men ressurser og materialer vi bruker om igjen eller gjenvinner til nye produkter. For UFF betyr dette at vi forlenger vi levetiden til klær sko og tekstiler samtidig som vi også bidrar til en lysere fremtid for verdens fattigste.

Deltakerne på årets konferanse fikk først bli med ut på tur i Oslo-området og besøkte både et kommunalt avfallsmottak og et mottak for næringsavfall, samt et energigjenvinningsanlegg.

Deretter var det tid for bransjens første digitale utstilling med 26 godt forberedte utstillere som både avholdt møter, snurret film, hadde konkurranser og delte informasjon på ulike plattformer.

Videre var det diskusjon og innlegg om næringspolitikk og fremtidsutsikter på hovedscenen, før det hele ble avsluttet med prisutdeling.

Vi ønsker å takke for denne gang, så gleder vi oss til årskonferansen 2022 da vi kan møtes ansikt til ansikt med de andre aktørene innenfor bransjen.

FLERE NYHETER

Her kan du lese de siste nyhetene fra UFF Norge og våre samarbeidspartnere

 

Nytt containerdesign for Idrettens Tekstilinnsamling

Nytt containerdesign for Idrettens Tekstilinnsamling

    Nytt containerdesign for Idrettens TekstilinnsamlingUFF har samarbeid med lokale idrettslag om innsamling av tøy.Per i dag er 195 lokale idrettsforeninger, klubber og lag over hele landet med i ordningen. I 2020 ble det overført NOK 1,5 millioner kroner...

Child Aid – Med familiene i fokus

Child Aid – Med familiene i fokus

    Child Aid - Med familiene i fokus15.Mai markerer vi verdensdagen for familier.Child Aid er et eksempel på en Humana People to People-tilnærming til en integrert samfunnsutvikling der familiene står i fokus. Child Aid støtter gjennom barn og foreldre hele...

Malaria day 2021

Malaria day 2021

    Malaria day 2021 Når folk tenker på verdens mest dødelige dyr, tenker de på skapninger som slanger og krokodiller. Likevel er verdens dødeligste dyr den bittelille myggen. Gjennom overføring av sykdommer som malaria har myggen vært en ledende morder av...

STØTT VÅRT BISTANDSARBEID

 

valgfritt beløp til

541537

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge

Adresse: Lindebergvegen 3c, N-2016 FROGNER Telefon: +47 63 92 89 80
Vakttelefon: +47 918 11 089
E-post: post@uffnorge.org
Org.nr. 981 054 776

 

Medlem av Humana People to People

UFF er medlem av bistandsnettverket
Humana People to People
www.humana.org

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen

Kontonummer for private bidrag: 9049.10.79206
Vipps: 541537

 

UFF Nettbutikk - Link til Nettbutikk her
nettbutikk@uffnorge.org
Telefon: 48 95 97 17

NYHETER