En god førskole er en investering for livet.

Pre-schools of the Future (POF) i Luowu, Kina styrker barnas utvikling og videre skolegang.

I 2019 gav UFF støtte til POF(Pre-schools of the Future) programmet i Luowu, Kina.
Prosjektet ble gjennomført av Humana People to People China og nådde alle sine mål i 2019. 235 barn dro nytte av dette programmet i Luowu 2019.

Gode barnehager er en forutsetning for videre skolegang ettersom de første leveårene gir et grunnlag for utvikling av alle kognitive evner og personlighet. Det er en kritisk tid der barn trenger kjærlighet, tilstrekkelig ernæring, tilgang til helsehjelp og mental stimulering.
Førskoleopplæring er dermed en klok investering for samfunnet. Barn som har gått på barnehager viser større læringskapasitet og fremtidige karrierer enn barn uten.

Prosjektet i Luowu tok over ledelsen av en kommunal barnehage for å transformere den til en modell-barnehage som kan fungere som et godt eksempel for andre barnehager i området. Målet med prosjektet er å skape en godt læringsgrunnlag for lokale førskolelærere. Gjennom Humana People to Peoples førskole-modell som grunnleggende pedagogikk og gjennom samarbeid med den kinesiske regjeringen implementerte de også «One Village One Preschool » -programmet.

One Village One Preschool (OVOP) -prosjektet er et regjeringsstøttet offentlig program som ble lansert av China Development Research Foundation, og ga vanskeligstilte barn i rurale distrikter og minoriteter i det sentrale og vestlige Kina tilgang til førskole.
Dette programmet gir en høy kvalitet på ledelsen og innhold i førskolen når det gjelder læring og omsorg for å promotere en helhetlig utvikling i landsbyene med fokus på barna.

Foruten tradisjonelle førskole-fag lærer barn om natur, dyr, ernæring, hygiene, kunst og musikk, slik at de kan være bedre forberedt på grunnskolen og fremtiden.

Prosjektet har også gjort mange fysiske forbedringer på barnehagen på bygninger, vann og hygiene. Prosjektet har skapt en mengde aktiviteter i barnehagen, som engasjerer både barn, lærere og foreldre.

Humana People to People China fortsatte å støtte barns utvikling ved å drifte 6 Preschools of the Future-prosjekter med totalt 91 klasser, 107 lærere og 2237 barn innen utgangen av 2019.

FLERE NYHETER

Her kan du lese de siste nyhetene fra UFF Norge og våre samarbeidspartnere

 

UFF sorteringsanlegg – Arctex

UFF sorteringsanlegg – Arctex

    UFF sorteringsanlegg - Arctex“Vi forsikrer at alle donerte tekstiler og sko lever videre på en relevant måte:Sorteringssenteret ble grunnlagt i oktober 2023 og er det siste tilskuddet til UFFs familie av prosjekter. Sorteringssenteret holder til i Bodø...

International Day of Education

International Day of Education

    International Day of Education"Changing Course, Transforming Education"24 Januar markerer vi International Day of Education.Temaet for dette året er "Changing Course, Transforming Education", med fokus på behovet for å legge til rette for tilgang til...

World teachers day

World teachers day

    World teachers dayGode lærere er hjørnesteinen i et godt samfunn.Lørdag 5. Oktober markerer vi World Teachers day, for å hylle den innsatsen lærere gjør for samfunnet. En god lærer har en av verdens viktigste jobber når det gjelder utvikling i samfunn og...

STØTT VÅRT BISTANDSARBEID

 

valgfritt beløp til

541537

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge

Adresse: Lindebergvegen 1, N-2016 FROGNER Telefon: +47 63 92 89 80
Vakttelefon: +47 918 11 089
E-post: post@uffnorge.org
Org.nr. 981 054 776

 

Medlem av Humana People to People

UFF er medlem av bistandsnettverket
Humana People to People
www.humana.org

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen

Kontonummer for private bidrag: 9049.10.79206
Vipps: 541537