Child Aid Machinga

Gjennom sammarbeid, informasjon, og opplæring kan landsbyene i Manchinga disktriktet, Malawi skape en tryggere og bedre fremtid for barna.

Child-Aid Prosjektet har som mål å støtte familier og lokalsamfunn til å skape bedre forhold for barn gjennom fokus på helse, hygiene, grønnsakshager, miljøvern og sanitet.

Vår sammarbeidspartner Development Aid from people to People(DAPP) Malawi utdanner Village Action Groups som reiser ut i de fattige landsbyene i distriktene i Malawi for å gi kurs og informasjon som kan skape bedre forhold for utvilking.

Gjennom mobilisering av familier i totalt 271 landsbyer ble forholdene bedre etter familiene fikk opplæring fra VAGs fra i hvordan de selv kan forbedre leveforholdene deres gjennom teknikker og verktøy.

Hver landsby diskuterer i felleskap og finner tiltak som kan løse prolemer av felles interesse for samfunnet, særlig de som involverer trivsel og oppdragelse av barna.  Det skaper et sikrere, tryggere og mer gunstig oppvekstmiljø for barna som skal bygge videre på fremdriften til landsbyene der de vokser opp.

Prosjektet er effektivt og kostbesparende ettersom de benytter seg av ressursene som allerede finnes i områdene, og den største resursen er menneskene som blir involvert. Familiene lærer bl.a å renovere brønner, lage vaskestasjoner, etablere avfalls punkt, bygge toaletter og ved-besparende ovner og etablere grønnsakshager som kan fø familiene.

Prosjektet nådde ut til 12 600 familier eller totalt 63 000 mennesker. Familiene er organisert i 28 prosjektenheter som hver består av 450 familier.

FLERE NYHETER

Her kan du lese de siste nyhetene fra UFF Norge og våre samarbeidspartnere

 

Lærerskoler – Angola

Lærerskoler – Angola

    Lærerskoler - AngolaI 2020 støttet UFF tre lærerskoler i Benguela, Malanje og Uige i Angola.Skolenes formål er å utdanne grunnskolelærere, som skal undervise i landlige områder med et utdanningsprogram tilpasset den angolanske kulturen. Lærere skal...

Afrika i møte med Covid-19

Afrika i møte med Covid-19

    Afrika i møte med Covid-19 Ingen av oss er trygge før vi alle er trygge, og ingen skal utelates i kampen mot COVID-19-pandemien. Dette er en av de viktigste lærdommene i COVID-19-pandemien.Selv om utfordringene fremover er vanskelige, bør vi alle håpe...

UFF bidrar til utvikling på landsbygda i Angola

UFF bidrar til utvikling på landsbygda i Angola

    UFF bidrar til utvikling på landsbygda i AngolaBlant annet med prosjekter innen lese- og skriveopplæring.UFFs søsterorganisasjon i Angola, ADPP Angola, gjennomfører prosjekter innen lærerutdanning, lese- og skriveopplæring, samt klima- og helseprosjekter...

STØTT VÅRT BISTANDSARBEID

 

valgfritt beløp til

541537

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge

Adresse: Lindebergvegen 1, N-2016 FROGNER Telefon: +47 63 92 89 80
Vakttelefon: +47 918 11 089
E-post: post@uffnorge.org
Org.nr. 981 054 776

 

Medlem av Humana People to People

UFF er medlem av bistandsnettverket
Humana People to People
www.humana.org

U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen

Kontonummer for private bidrag: 9049.10.79206
Vipps: 541537